Tuesday, March 8, 2011

baby hat #1- cream+blue+pink

assalamualaikum..

hari ni nak update pasal crochet beanie hat..pattern ..saya belajar dari you tube..tapi tak pandai lagi pasal saiz yg sebetulnya. ada yang terhasil kecik plak..huhu..lama jugak nak siapkan sebab buat dikala rajin je..hehe
1a-cream+pink

1b-cream+pink- ini kecik sgt plak..huhu

2a- grey+ orange

2b- grey+orange


3a- white+blue- hat ini khas buat Baby Aleesya.

3b- white+blue- hope muat la ngn aleesya ye....

4a- white+pink+purple

4b- white+pink+purple

8 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

Br bce n3 ni.ade utk aleesya eh...tq fiszah :)

Atiqah Adnan said...

cantiknyee.. nanti qa nak tempah bole? hee~

fiszah_pjo said...

yanie: hope muat tau..saya tak pandai nak agak la...

tqah: nnti klu free sy buat kn utk bby awak ye..segan la nk jual2..heheh..klu topi utk boy tak pandai lg..hehe..

.:Mrs. Engineer:. said...

insyaALLAH muat punye...tq aunty fiszah...nnt aleesya pki,aleesya srh mamaamk gmbr ye... :)

Rosie Rose said...

wahhhhh terernya fiszah!!! jeles, jeles... hikss.. project ktie pun on the way nihhh. utk si kecik sendiri je ler... ^___^

fiszah_pjo said...

rose" nnti kita share pattern ye..saya pun buat suka2 je utk si kecik....saya pon baru belajar..sure rose lg pandai..

fiszah_pjo said...

yani: auntie fizah tggu aleesya bergaya ngn topi biru ye..hehe

izyan asimat said...

pzah... wargh. best2... heheh nasib la aku tak sekreatif itu... kuikuikui..
boleh la tempah dr ko utk bby aku... hehehe