Friday, August 10, 2012

benang baru: red heart supersaver blue pink

assalam

semalam ada order benang dari kak Wie-Marlyna Nurrie..kenal dari group YLM.beli sebuku je benang..bajet nak buat cardigan untuk atirah..tak mampu nak beli banyak2..huhu..kena catu untuk raya..hope sempat buat dan atirah boleh pakai raya nanti..

mari la kita tengok benang yang cantik ni :)

suke tak?ai lagi suka uols!!!!1

3 comments:

Jaw @ MyGamanBorNeo said...

tidak sabar tengok hasil baju yg fiszah kait dengan benang ni. cantik betul benang ni .. heran & nak tau jg dr mana dorang dapat bekalan benang2 import mcm ni kan.

fiszah_pjo said...

jaw: tak sbar jugak nk buat..tp cm tak sempat je sebelum raya.lepas raya baru leh mengait bju ni..

da join group YARN lovers malaysia??kt grup tu ada yang jual benang camni..hehe..ntah le camne dorg dapatkan bekalan benang import ni..tau beli je..hehe

Jaw @ MyGamanBorNeo said...

Belum join lagi group ni. Nanti saya cari & join.