Wednesday, September 12, 2012

lebihan benang..

as-salam

blog crochet ni memang slow entry nya..hari2 pun buat crochet.tp finish product belum ada.semuanya separuh jalan dan masih lagi ada projek baru bermula..nyampah je kan..haha.belum siap lagi da buat benda baru..

selalu buat apa2 projek crochet akan ada lebihan benang..so saya simpan satu tempat.nak buat projek baru selalu saya guna benang baru.haha.sebabnya benang masih banyak.so senang..

so terpikir nak buat beg lagi.kali ni guna lebihan benang aje..kita tunggu projek tu siap ye..wakaka..sekarang ni ada 3 beg tengah berjalan..ntah yg mana siap dlu tak pasti.beg raya saya da siap,tp lining nya masih pending.mak saya lom siapkan lining lagi..huuh



my aim to get 24-28 pieces of granny squares.i start doing my granny square last night.just can  get 6 squares. lot more to do :)

lining a bag is difficult task to do since i have no sewing machine.uwaaaaaaaaaaa...need to hand sewing.this part is so ridiculous..i got 2 bag which so long completed.but not yet lining.

i wish to have my sewing machine as soon as possible.2nd also nevermind as long it can work properly :)

2 comments:

becktovintage said...

Ohhh I like your crochet basket so much... I will make this again..:))
Best wishes...

fiszah_pjo said...

becktovintage..actually i want to make a string bag.at last so lazy to finished it..so turn as basket..best wishes dear